NES loves Bucharest



I love covrigii calzi de la chiosc, Smardanul unde se amesteca barurile fancy cu
gherete old school, buchinistii de la Universitate, ciorile din Cismigiu care planeaza la cinci dimineata pe la geamul meu, Kiseleff pe bicicleta, blocurile pe langa care am trecut de sute de ori si abia a patrusutecincizecisiuna data am ridicat privirea si am vazut ca sunt fermecatoare, babele de la supermarket care isi cumpara o Primola, automatele de bauturi de la metrou. Bucharest is hardcore. I love Bucharest.

Andrea Szilagyi a creat imaginea iubirii ei fata de Bucuresti si a postat-o pe o editie limitata de tricouri. Ea va invita sa preluati imaginea, sa o personalizati si sa o postati mai departe pe bloguri sau facebook, impreuna cu un argument de dragoste fata de oras, fie el si de o fraza.
Disponibila poza mare – dati click pe ea, salvati-o si zapaciti-o in Photoshop sau Paint, dati-i print si umpleti-o de sclipici sau scoici, anything goes!
Trimiteti pozele colorate pe mail la me@nes.me ca sa poata fi publicate pe blogul NES!
Andrea Szilagyi a absolvit secţia de design a Facultăţii de Arte Bucureşti, apoi a urmat şcoala de modă la Studio Bercot din Paris şi un stagiu la Christian Lacroix. Creatoarea şi-a pus deja semnătura pe şapte colecţii de pantofi şi genţi. Creaţiile Andrei s-au vândut in boutiquri din Londra, Paris, Tokio şi Budapesta şi au fost expuse la targuri de moda din Franţa, Italia şi Japonia.

No comments: