Case care plang: Schitu Magureanu 19

Date: Sat, 11 Nov 2006 01:31:20 -0800 (PST)
From: "Loredana Stasisin"
Subject: CASE CARE PLANG

Buna ziua,
In cadrul proiectului studentesc 'Case care plang', am initiat o actiune de promovare a unei constructii cu o poveste aparte. Mai multe detalii gasiti
aici si in cadrul emisiunii Simetrii de duminica, 12. 11. 2006, ora 18:00, pe TVR Cultural [in reluare miercuri, ora 19:00].
Va multumim,
Loredana Stasisin - coordonator proiect


Am primit emailul asta de la Loredana, coordonatorul initaitivei "Case care plang"... Este vorba de o cladire a arhitectului Horia Creanga, pe str Schitu Magureanu numarul 19. Mai multe detalii despre Horia Creanga si despre sutiatia cladirii, precum si alte imagini gasiti pe site-ul "Case care plang".




1 comment:

Anonymous said...

la lonely planet 6 degrees in episodul despre berlin se pomenea despre o campanie "feroce" de renovare a cladirilor vechi din oras dupa unificare. "urbani" de-ai lor deplingeau fenomenul spunind ca astfel cladirile isi pierd din mister si expresivitate. mai devreme sau mai tirziu, ferocious sau nu, o sa se intimple si la noi. depinde cum. voua va place de exemplu cum arata acum palatul regal? scafa monumentala de gips carton cu spoturi din holul de la intrare?