Doamnelor si domnilor, criminalul nr1


Adrian Bold este arhitectul sef al capitalei. Intr-un articol din EVZ vorbeste despre spagi cu o relaxare absolut dezarmanta. Nu s-au inventat injuraturile pe care as vrea sa i lea dresez acestui vierme. Iata un mic fragment din interviu:
Cat timp va mai vedeti arhitect-sef al Capitalei?
Cand o sa ma simt inutil o sa plec.

Imi cer scuze ca ma repet dar e absolut dezarmnat.
[foto luata cu nerusinare din EVZ]

7 comments:

Anonymous said...

Da stim cu toii ca este o mare jigodie, si el si Viorel Hurduc si rectorul UAIUIM, Mac Popescu si de fapt toti ce care vor sa puna mana pe o lucrare decenta. Tot ce putem spera este ca in 20 de ani vor disparea. Dar pana atunci ?

Anonymous said...

nu-s din bukreş, dar am citit articolu si nu mi se pare nu stiu cat de grav. e doar inca unu care ridica din umeri zicand ca nu poate face nimic din cauza celorlalti. exact ca toata lumea din tara asta :)
what's the big deal?
criminalul nr 1? de ce?

Anonymous said...

nici mie nu mi se pare ca ar fi criminalul nr. 1. Poate ar merita postul acesta mister Videaunu vicleanu pentru toate esplanadele lui imaginare.
Bold ar putea fi vinovat ca se face partas la debandada din administratia locala. Iar daca tot vorbeste de spagi la tot pasul, ar putea sa dea mai multe amanunte sau sa faca ceva sa fie trasi la raspundere functionarii unsi. Ca doar de aia se cheama ca e "sef"

Anonymous said...

administratia locala e ceva infiorator. Mai ca aluneci de cata unsoare e la ei. si asta peste tot, nu doar cu arhitectul sef. Da, e criminalul numaru unu pentru ca accepta sa fie omorat si violat orasul, dar nu e singuru. L-am votat pe chiliman la sector de alegeri. am zis, bai il stiu pe nepotu-su de la facultate, frati-su mi-a fost director la scoala, nevasta-sa profa la proiectu de restaurare. Am zis, bai e om cult si de bun simt. Ma uit pe strada 2 ani mai tarziu si ce vad? nimic. Jeg ca si inainte, piata amzei tot paradisul mafiotilor, tot un jeg de cladire care dumnezeu stie cum a fost construita, etc etc etc. Ma scarbeste tot ce are de a face cu primaria, administratia si partea asta a repetentilor din facultatea mea care ajung mari mahari. Sunt convinsa ca dorinta de a face ceva poate ca nu e suficienta mereu, si ca poate, "daca as fi eu in locu lui" e o gandire usor naiva, da' nu stiu.. ma rog. stii? legile exista, legislatia e foarte clara, cel putin in partea operata de arhitectul sef. si ce daca. daca dobitoci ca asta ar pune piciorul in prag sa faca ceva, sau macar cat sunt ei sa fie respectata legea poate s-ar face ceva. sau poate l-ar da afara si nu ar mai fi votat din nou, ca nu are vederi "populare".

nu stiu. e greu.


rhea

Anonymous said...

si apropo de videanu, si ca raspuns lui dacian. au fost de la facultate profesori si reprezentanti de la comisiile de urbanism si s-au certat ca chiorii in timp ce se uita videanu la ei. a trebuit sa-i opreasca videanu, sa le zica ca sunt fonduri europene, bani care trebuie folositi, doar daca se hotarasc dracu odata. Stii cum e, adevaru e undeva la mijloc.

rhea

Anonymous said...

nu cred ca are el vreo vina, de vina e tot sistemul, va dati seama ca el a fost PUS sef, si ca in continuare este sustinut/lasat in pozitia asta, cei din jurul lui sunt de acord... in fine, cred ca el e doar o mica piesa din marele jaf

din pacate in romania totul se reduce la politica si la a face bani usor, banul e valorea suprema, chiar si in chestiuni ca identitatea noastra nationala, arhitectura fiind printre ele, arhitectura ce in prezent (vorbesc de majoritate cladirilor scarboase ce apar) spune IEFTIN

Anonymous said...

Oameni buni vorbiti aiurea...faceti o vizita la PMB miercurea intre 10.00 si 15.00 - si veti putea vedea totul. Nu are cum Bold sa fie criminalul cel mare.Are vina - lipsa de caracter. Dar pana acum nu am avut nici un arhitect sef care sa faca treaba. Sigur tre' sa-si dea demisia, dar tentatiile sunt f.mari. Sunt si multe jocuri ascunse,dar nu e ceva nou.
Atentie !!! - orice lucrare se aproba prin vot de catre comisia tehnica de urbanism. Va rog nu cautati magarul printre magari.
Sunteti cel putin naivi. Cred ca ala care-l numeste criminal pe Bold a fost refuzat de comisie sau chiar de Bold. Dar nu uitati si ca 90% din arhitecti si urbanisti sunt de mare cacat!!!- asa ca fiti obiectivi. Comisia de urbanism consta din arhitecti importanti, asa ca i-mi vine greu sa spun ceva. Daca vreti un mare magar - acela ar fi Cavarnali - care este departe de talent in arhitectura - dar datorita posturilor in primarii - a devenit faimos.